Tervetuloa asiakkaaksi !

KÄYTETYT TIETOKONEET

Myymme pääsääntöisesti vain yrityskäyttöön tehtyjä tietokoneita, koska näiden laatu on huomattavasti parempi, kuin ns. markettikoneissa. Koneet ovat kaikki käytettyjä, meillä läpikotaisin testattu ja käyttöjärjestelmät uudelleen asennettu ilman tarpeettomia roskaohjelmistoja. Yrityskäyttöön valmistetut tietokoneet soveltuvat hyvin kotikäyttöön ja niillä on yleensä huomattavasti enemmän käyttöikää jäljellä kuin aivan uusilla kuluttajamalleilla. Usein suunnittelun lähtökohtana on yli kymmenen vuoden tekninen käyttöikä. Bisnes-käyttöön valmistettuihin koneisiin saa myös varaosia huomattavasti helpommin ja pidempään kuin kuluttajamalleihin. Yritysmalliston tietokoneiden hinta käytettynä on huomattavan edullinen. Olemme todenneet vuosien aikana, että yritysmallisten koneiden vika/palautus/reklamaatiomäärät ovat olleet erittäin pieniä.

Huomioi. Yrityskoneet eivät sovellu vaativaan pelikäyttöön, koska niissä ei ole peleihin suunniteltuja näytönohjaimia.

Hyvä tietää: Koneiden mukana ei toimiteta Windows asennus-/palautusmediaa eli asennuslevyä. Käyttäjän tulee itse huolehtia järjestelmän varmuuskopioinnista.Tarvittaessa teemme käyttöjärjestelmän, eli Windowsin puhtaan uudelleen asennuksen (eli kaikki tieto/tiedostot mitä koneessa on häviävät) meiltä ostettuihin koneisiin 30€. (Saa lähettää myös postin välityksellä huoltoon, lähetyskulut Itellan hinnaston mukaisesti esim. pöytä/tornitietokone n. 13,50€/lähetys/suunta). Paikanpäällä asioidessa asennus onnistuu yleensä n. 1 tunnissa.

2 kohdetta

/ sivu

Taulukko  Luettelo 

Aseta laskeva suunta
 1. Fujitsu Esprimo P7936 torni, Win 10 Pro suomenkielinen

  Fujitsu Esprimo P7936 torni, Win 10 Pro suomenkielinen

  Veroton: 120,97 € Hinta veroineen: 150,00 €

  Windows 10 pro asennettuna. Windows 10 yhteensopivuus 100%: Ripeästi toimiva laadukas ex-toimistokone kotikäyttöön edullisesti. Pesee halvat markettikoneet mennentullen.

  Intel Pentium E5500 (tuplaydin 2,8GHz), 4GB, 320GB, DVD-ROM, Windows 10 Pro 64bit suomenkielinen

  Laadukas yrityskäyttöön suunniteltu ja valmistettu kone nyt edullisesti kotikäyttöön.

  Lue lisää...
 2. Fujitsu Esprimo P7936 torni, Windows 10 pro asennettuna. Windows 10 yhteensopivuus 100%

  Fujitsu Esprimo P7936 torni, Windows 10 pro asennettuna. Windows 10 yhteensopivuus 100%

  Veroton: 161,29 € Hinta veroineen: 200,00 €

  Windows 10 pro asennettuna. Windows 10 yhteensopivuus 100%: Ripeästi toimiva laadukas ex-toimistokone kotikäyttöön edullisesti. Pesee halvat markettikoneet mennentullen. Intel Core2 Duo E6600 (tuplaydin 2,4GHz), 4GB, 320GB, DVD-ROM, Windows 10 Pro 64bit suomenkielinen Lue lisää...

2 kohdetta

/ sivu

Taulukko  Luettelo 

Aseta laskeva suunta